Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παίζουν την Παρασκευή van Dijk και Gomez

Δεν παίζουν την Παρασκευή van Dijk και Gomez

Η Liverpool έδωσε το απόγευμα της Τρίτης τα δύο πρώτα της καλοκαιρινά φιλικά κόντρα σε Wacker και Stuttgart, με τους Virgil van Dijk και Joe Gomez να μην παίρνουν χρόνο συμμετοχής, αφού και οι δύο παραμένουν ανέτοιμοι.

Όπως θα θυμάστε, οι δύο βασικοί στόπερ των Reds τραυματίστηκαν σοβαρά στις αρχές της περσινής σεζόν και δεν έχουν καταφέρει μέχρι και σήμερα να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Αμφότεροι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης στην Αυστρία, όμως δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ούτε στο φιλικό της Παρασκευής με την Mainz, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Stuttgart.

Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε ως εξής στο σχετικό ερώτημα:

“ Για εμένα αυτό θα αποτελούσε μια έκπληξη (το να αγωνιστούν). Δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην προπόνηση και χθες ήταν η πρώτη μέρα που κατάφεραν να κάνουν μερικά πολύπλοκα πράγματα, συνήθως πρόκειται για πράγματα που αφορούν την επίθεση ή την άμυνα. ” Σημείωσε ο Jürgen Klopp.

“ Πρέπει να φτάσουμε εκεί (στην επιστροφή τους) βήμα προς βήμα. Δεν περιμένω όμως να αγωνιστούν την Παρασκευή. ” Ολοκλήρωσε ο προπονητής των Reds.

Το φιλικό της Παρασκευής με την Mainz θα ξεκινήσει στις 19:15 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το LFCTV GO.

Εκτός και την Παρασκευή οι van Dijk και Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com